BADLIFT MET WATER HYDRAULISCHE LIFTSYSTEEM

De basis van deze badlift is een RVS frame wat met grote zuignappen op de bodem van uw bad komt te staan. Door plaats te nemen op de lift zuigt het systeem zich stevig vast. Op het frame is een zitting geplaatst die omhoog en omlaag kan bewegen middels een water hydraulisch systeem. U sluit een slang aan op de badkraan en daarmee is het systeem klaar voor gebruik. Het systeem is ook verkrijgbaar in stretchermodel waar u languit op kunt liggen en u zo langzaam in het water kunt laten zakken. Het maximale gewicht dat het systeem aankan is ruim 120 kilogram.

Badlift met accu aangedreven liftsysteem

Een kunststof badlift aangedreven door een op accu werkende motor. De badlift is licht van gewicht en wordt met zuignappen op zijn plaats gehouden. De rugleuning is middels een afstandsbediening naar achteren te laten zakken, waardoor een ligpositie wordt bereikt. De accu is oplaadbaar en veilig te gebruiken in een natte ruimte. Deze badlift is een van de goedkopere badliften.

Vraag offertes aan

Om te weten welke badlift het beste past bij u en uw situatie, wordt u aangeraden professioneel advies in te winnen. De prijzen van badliften lopen sterk uiteen. U kunt al een kunststof badlift met accumotor krijgen voor circa € 500,-. Weet u welke lift het beste bij u past dan loont het zeker om meerdere offertes op te vragen bij verschillende leveranciers. U kunt zo prijzen vergelijken en daarmee tot wel honderden euro’s besparen op de prijs van uw badlift.Drukt u hier en u komt direct in contact met meerdere professionele leveranciers die u graag verder helpen.