Passieve tillift

Stalift en Passieve Lift start.
Welkom bij de module Stalift en Passieve Lift waar je de basisprincipes leert over het werken met tilliften. Het gaat hier nadrukkelijk om de basis, de echte vaardigheden leer je natuurlijk pas in de praktijk. Je kunt direct beginnen door onderaan deze pagina op Start te klikken. Je hoeft je niet voor te bereiden. Als je 80% van de vragen goed hebt kun je aan het eind een certificaat uitprinten. Al je dat niet haalt kun je de module net zo vaak herhalen als je wilt. Het gaat er immers om dat je zo veel mogelijk leert. Het werken met tilliften is een is een risicovolle handeling, daarom vraagt de Inspectie dat je aantoonbaar geschoold en bekwaam bent wanneer je met een tillift gaat werken.
Wat is het verschil tussen een actieve en passieve lift? United Care Products.
Wat is het verschil tussen een actieve en passieve lift? Wat is het verschil tussen een actieve en passieve lift? Een actieve lift ook wel stalift genoemd ondersteunt de zorgvrager tijdens het opstaan, een passieve lift ook wel tillift genoemd tilt de zorgvrager volledig op.
Passieve tillift Goedgebruik.
Aanleggen van sling voor passieve tillift in lig. Aanleggen van sling voor passieve tillift in zit. Weghalen van sling in lig. Verwijderen van sling in zit. Vanaf de grond tillen met passieve tillift. Transfer van zit naar zit of lig met passieve tillift.
k
Passieve tilliften.
De passieve tillift is ontworpen voor zorgvragers welke zelf niet actief kunnen participeren tijdens een transfer. De transfers met de passieve tillift gebeuren vaak vanuit of naar bed, rolstoel of toilet. De zorgvrager zit of ligt tijdens de transfer met een passieve tillift in een tilband.
Passieve Tillift bij Medipoint. basket. check. twitter. facebook. youtube. linkedin. Medipoint logo. voordeel-advies. voordeel-assortiment. voordeel-vrijheid. search. caret-down. no-image.
Toilet en badkamer. Gebruiksaanwijzing Passieve Tillift. Werken met een lift moet geleerd worden. Ga niet experimenteren maar neem samen met de wijkverpleegkundige of een ergotherapeut alle handelingen door zodat er geen valrisico voor de cliënt ontstaat. Deze handleiding dient daarna als geheugensteuntje.
Passieve tillift Vilans Hulpmiddelenwijzer.
Een passieve tillift zorgt ervoor dat u overeind komt en weer kunt gaan zitten of liggen en dat u zich zonder te lopen kan verplaatsen. Verder ondersteunt de lift bij het overzetten transfer, bijvoorbeeld van stoel naar bed of van rolstoel naar toiletstoel.
Tillift.nl Passieve tillift.
Passieve tillift met kanteljuk of een tiljuk met lussen. De passieve tillift kan uitgevoerd worden met een elektrisch kanteljuk voor een tilband met clips of met een 2 of 4-punts tiljuk voor een tilband met lussen. Menig leverancier biedt het liefst de tillift met een elektrisch kanteljuk aan.
Hoe gebruik ik een passieve tillift? YouTube.
In deze instructiefilm laten wij zien hoe u een passieve tillift moet gebruiken. Wilt u meer informatie? Vraag het aan onze deskundige medewerkers in de Thuiszorgwinkel of bel onze Klantenservice via 0800 2 88 77 66 gratis. Meer weergeven Minder weergeven.